[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Ny hemsida

Ny hemsida genom oss på Webbyrågruppen Stockholm. Vi skapar nya, moderna och professionella hemsidor, webbutiker samt bloggar. Sidor som anpassar sig i realtid efter mobiler och surfplattor.

Vi skapar hemsidor som stärker företagets varumärke för bättre framgång.

Hos oss kan man antingen köpa en hemsida till ett fast pris eller hyra hemsida till en fast månadsavgift. Webbhotell och e-post ingår. I månadsavgiften kan man dessutom lägga till alla de övriga tjänster som vi erbjuder.

Vi kan ordna support åt företagets hemsida. Vi kan dessutom hålla hemsidan uppdaterad så att den alltid fungerar till 100 %.

Vi kan även hjälpa till att hitta ett passande domännamn samt högupplösta bilder till en ny hemsida åt företaget.

sökordsoptimering

Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimisation eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en hemsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på sökmotorer.

Eftersom rangordningen av hemsidor sker automatiskt genom algoritmer kan man försöka att till webbplatsägarens fördel optimera den bedömning av en hemsida som sökmotorerna gör genom att Webbyrågruppen genomför ändringar i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Länkbygge

Om en annan hemsida länkar till din företags hemsida ser sökmotorerna detta som en slags rekommendation.

Ju fler som länkar till din hemsida ju högre värde och trovärdighet får ditt innehåll på hemsidan.

Vi är en webbyrå i Stockholm som kan skapa dofollow länkar från andra hemsidor för att till exempel rankas bättre på sökmotorer.

Genom oss på Webbyrågruppen Stockholm kommer ni dessutom få länkarna indexerade väldigt snabbt, då det i vanliga fall kan ta upp till flera månader med indexering av länkar och hemsidor.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Skapar hemsida

Oavsett om ni är ute efter en blogg, en enkel hemsida eller en mer avancerad hemsida till företaget, så kan ni anlita oss på Webbyrågruppen som har lång erfarenhet av webbutveckling.


Webbyrå Stockholm som använder världens mest användarvänliga CMS system (Content Management System) och med en modern webbdesign som gör att företaget syns i mängden. Vi är webbutvecklare som skapar användarvänliga hemsidor som både uppskattas av dina kunder och av sökmotorer. Genom vår webbyrå kommer er hemsida dessutom vara säker från intrång och sabotage.


Om man ska köpa ny hemsida behöver man ett bra domännamn och ett webbhotell. För att kunna publicera hemsida till företag på Internet behövs ett domännamn. Ett exempel på domännamn är skaparhemsida.se. Ett domännamn består av flera olika delar. De olika delarna är separerade med punkter. I exemplet skapar hemsida så är https://skaparhemsida.se huvuddomän, medan den sista delen efter punkten kallas toppdomän. Det finns många olika typer av toppdomäner.


Landsbundna toppdomäner såsom: •.SE – Sverige •.CO.UK – England •.EU – Europa •.US – USA Den andra gruppen är generiska toppdomäner (Generic TLD), .COM, .NET eller .ORG


Registrering av domäner sköts i Sverige av Stiftelsen för Internetinfrastruktur (IIS), som tilldelar domännamn. Registreringen sker via ombud.


Ett webbhotell som ingår när ni ska köpa eller hyra hemsida hos oss är en tjänst som möjliggör att man kan publicera en ny hemsida till företaget på internet och använda e-post, utan att ha egen server. En dator som kör en webbserverprogramvara kallas för en webbserver. Alla hemsidor man kan hitta på webben hämtas från en eller flera sådana webbserverdatorer.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”A2A_SHARE_SAVE_Widget”][/siteorigin_widget]